Hoe goed ken jij jezelf? Ik ben van mezelf ontzettend enthousiast en creatief en ik ben zeer flexibel en chaotisch. Voor mij is het lastig om het bij 1 ding of 1 project te houden, als het een(bijna) is afgerond, ben ik alweer met het volgende bezig. Soms kan het daardoor lastig voor anderen zijn om mij te kunnen volgen en begrijpen. Ik ga van de hak op de tak. Honderdduizend ideeën razen door mijn hoofd, soms zoveel dat ik er ‘s nachts van wakker word. Inmiddels heb ik geleerd deze kant van mezelf te omarmen en er juist de positieve punten uit te halen.

Wat is jouw slechtste kant?

Herken je ook het gevoel van bevriezen als je denkt te MOETEN presteren? Dat er een vloedgolf van faalangst over je heen valt. En misschien doe je dan net alsof het er niet is, zo hoef je er niet doorheen en hoef je het niet aan te gaan. Dit gevoel heb ik zelf zo vaak gehad, dat ik er bewust mee aan de slag ben gegaan.

Laat jij je wel eens van je slechtste kant zien? Dat je niks doet, omdat je denkt dat je het niet kan. Je doet liever niets, dan dat anderen zien dat je ergens mee worstelt. Als je dit herkent ben je dus niet de enige, daar ben ik inmiddels wel achter gekomen. 

Ben je een ‘pleaser’?

Wil jij het graag goed doen voor een ander? Heb je het idee dat je altijd aan de verwachtingen van de ander moet voldoen? Hierdoor zet jij jezelf op een zijspoor. Ook dit komt helaas erg vaak voor.

Stop met excuses maken en stop met denken dat je dit nu eenmaal bent.  Want dit ben je helemaal niet. Jij bent veel meer dan dat. Jij mag nieuwe wegen gaan creëren en oude patronen ontvrienden. Ik weet hoe lastig het kan zijn. Maar ik weet uit ervaring hoeveel het me heeft gebracht. Gewoon door het aan te gaan te gaan en het te gaan DOEN.

Zet jezelf nu eens in het zonnetje, ECHT in het licht. Omdat jij het verdient om vol positieve energie in het leven te staan.  Daarom wil ik jou leren wat ik de afgelopen jaren heb geleerd.

Voorheen zag ik veel eigenschappen als een belemmering. Sinds wanneer is chaotisch, hsp of adhd positief? Toch zie ik dit nu als kwaliteiten, dit hoort allemaal bij mij. Door echt te investeren in MEZELF ben ik gaan voelen en ervaren hoeveel ik waard ben. Hierdoor heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen ben ik mijn kernkwaliteiten gaan zien en uitdiepen.

Signalen herkennen

Inmiddels weet ik wanneer het even genoeg is en ook waar ik dan behoefte aan heb. En hierdoor komt er rust en balans in je dagelijkse leven. Het is toch heerlijk om door de chaos heen ook de bomen weer door het bos zien.

Het is toch heerlijk NEE te kunnen zeggen zonder er een naar gevoel aan over te houden en vooral ook JA tegen jezelf. Er is geen beter gevoel dan het voldane gevoel als je resultaten boekt als je hard gewerkt hebt en je 100% ergens voor inzet. De grootste beloning geef jij jezelf door te erkennen wat jij toch maar ‘even’ gepresteerd hebt. Je hoeft geen bevestiging of goedkeuring van een ander te krijgen. Geef jezelf groen licht zodat jij 100% jij kan zijn. 

Een succes moment voor jezelf mag gaan voelen. 

50% Westers & 50% Oosters 

Dit zijn de twee werelden waar ik altijd tussen zweefde. Maar nu sta ik met beide benen stevig op de  grond. Deze twee werelden brengen allebei veel mooie inzichten en kennis met zich mee. Van beide kunnen we veel leren en groeien in onze persoonlijke ontwikkeling.

Ik gun jou ook balans en helderheid in de chaos van het dagelijkse leven. En daag je uit om ook je valkuilen en belemmeringen te ontvrienden. Ik ga de uitdaging graag met jou aan en heb een unieke 5 weekse training ontwikkeld. 

Durf jij de uitdaging met jezelf aan? 

Door Zhineng Qigong en het werken met Qi zul je direct het positieve effect ervaren. Je lichaam komt in actie door de milde detox die op gang komt en er zullen nieuwe wegen ontstaan. Je gaat ruimte en weldaad ervaren in lichaam en geest. Een spirituele sprankeling zal je versteld doen staan. Maar het mooiste cadeau is dat je dit over hebt voor jezelf. In mijn 5 weekse training leer je duurzaam omgaan met jezelf en je gezondheid door middel van theorie, oefeningen en persoonlijke coaching.

“Troebel water wordt vanzelf helder als je het met rust laat.”

Laozi, De Gele Keizer 

 

Liefs,
Hyang