Help jouw klanten met de belangrijkste transformatie van hun leven

Als (Business) Coach weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je klanten echt te begrijpen, zodat je ze op de juiste manier verder kunt helpen. Maar hoe zorg jij ervoor dat jouw kennis up to date blijft en dat je in kunt spelen op de behoeften van jouw klanten? Help jij klanten de balans of zichzelf terug te vinden? Laat je ondernemers inzien dat ze niet altijd alle ballen perfect hoog kunnen houden? En leer je jouw klanten hoe ze een beter gevoel over zichzelf kunnen krijgen? Dan kan ik je helpen met jouw kennis verrijken.

Mijn kennis en ervaring deel ik graag met jou, zodat jij jouw klanten verder kunt helpen in hun groei en zoektocht. Speciaal voor (Business) Coaches heb ik een exclusief programma opgesteld waarbij theorie en praktijk samenkomen. En naast dat het jou als persoon helpt in je eigen ontwikkeling en welzijn, kun je na een training van mij ook je klanten beter helpen.

Het “100 Days Briljant Vip Arrangement Qi and more” is voor:

Een kleine groep deelnemers. Kwaliteit en persoonlijke aandacht vind ik van groot belang. Ik  werk samen met jou aan een verbeterde versie van jezelf, een algehele transformatie, waarbij je leert jezelf te her-programmeren en nieuwe informatie kunt ontdekken en in je leven kunt implementeren.

Dit arrangement wordt 2x per jaar gegeven; in september 2020 en januari 2021.

Het “100 Days Briljant Vip Arrangement Qi and more” maakt gebruik van een unieke methode.
De methode “Key to Qi” is eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven. Het vergt wel je volledige inzet en doorzettingsvermogen om het hoogst haalbare uit jezelf te halen.

Het” Diamond Vip Arrangement Qi for me “is:

1 op 1: gericht op persoonlijke samenwerking. Ik vind kwaliteit en persoonlijke aandacht van groot belang. Met het “Diamond Qi for me” arrangement “werk ik aan een verbeterde versie van jezelf voor een algehele transformatie, waarbij je leert je zelf te her-programmeren, nieuwe informatie kunt ontdekken en in je leven kunt implementeren.

Tijdens een online kennismakingsgesprek kijken we samen wat jij nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

De methode “Key to Qi “is eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven. Het vergt wel je volledige inzet en doorzettingsvermogen om het hoogst haalbare uit je zelf te halen.