Gratis coach call

GUN jezelf een moment van rust.

Iedereen komt wel eens op het punt in zijn/haar leven dat het niet meer loopt zoals je dat wil. En soms kun je misschien geen concrete oorzaak aanwijzen, maar vaak kun je daar wel zelf achter komen. Ik wil graag met je sparren om je tot inzichten te brengen, zodat je ook ontdekt wat jou kan helpen om je weer beter te voelen.

Tijdens het Qi gesprek

Graag leer ik jou en je behoeften kennen tijdens een Zoom gesprek. Ik vind het belangrijk dat we elkaar ook even zien, om een goed beeld te krijgen van wie je bent en we echt tot de kern kunnen komen. Wat zou je graag willen veranderen? 

Wanneer plan je een Qi gesprek in?

Als je behoefte hebt aan coaching en als je iemand zoekt die jou het vertrouwen in jezelf terug laat vinden. Misschien heb je terugkerende gezondheidsklachten of bevind je je op het randje van een burn out. Iedereen heeft zijn/haar eigen reden om extra steun en begeleiding op te zoeken.

Kennismaking met Qi en met mij, Hyang.

Daarom bied ik de mogelijkheid om een vrijblijvend coachingsgesprek in te plannen. 

Liefs Hyang

 

 

 

 

 

 

Plan je gratis Qi Gesprek in

In de periode waarin ik burnoutverschijnselen had hebben de Zhineng Qigong oefeningen mij veel rust gebracht zowel in mijn lijf en hoofd. De kracht zit in de herhaling. Het is ook fijn dat Hyang rust uitstraalt tijdens de uitleg en goede instructie geeft. Ze is ook ervaringsdeskundige en kent de pijn, de drukte in je hoofd en lijf, het overspoeld raken door prikkels, ze geeft goede tips en betrekt daar ook de voeding bij. Een rustiger lijf en hoofd door goede voeding. Dus een aanrader voor wie graag weer volop energie in het leven wil staan.

Anja

Ik had de eer om bij de eerste trainingsdagen te zijn. Het was echt een kadootje. Loslaten blijft moeilijk voor mij. Door de energie van hyang en de insteek die hierin maakte kom je zen terug. Kadootje voor jezelf als je bewust is het leven wilt staan en de uitdaging met jezelf wilt aangaan. Hierdoor werd ik helemaal zen.

Bauke Kappen

Ik had nog nooit van Qi gehoord, maar ik heb wel altijd al interesse gehad in de Oosterse geneeskunde en leefstijl. Hyang was ontzettend enthousiast en bracht haar enthousiasme op me over. Na de 5 daagse cursus had ik handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. En ik hoop dat dit de basis is van een nieuwe, verbeterde leefstijl.

Mi-choe Emanuelson