Key to Qi

Qi-coaching
Door de  Qi-coaching ga je patronen herkennen en erkennen. Je wordt gevormd door de opvoeding van je ouders en je omgeving. Je hebt patronen opgebouwd die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Je hebt een “veilig” ego opgebouwd om je te beschermen. Ego is niet per definitie slecht. Het is nodig om je te ontwikkelen. De vraag is heb je het nu nog nodig om je essentie te beschermen? Waarschijnlijk niet. Het zit alleen nog diepgeworteld in je systeem. Daarom werken we aan je referentiekader om dit te doorgronden.

Zhineng Qigong
Zhineng Qigong wordt ingezet om deze patronen te transformeren en leer je het activeren en cultiveren van Qi. Hierdoor  wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam in gang gezet. We gebruiken hierbij acupunctuurpunten. Door de meditatieve bewegingen ontspant lichaam en geest in zijn totaliteit. Het heeft een fantastisch effect op het hele lichamelijke en limbische systeem.

Oosterse voedingsleer 
Hierdoor ga je anders naar voeding kijken. Ik leer je om voeding plezierig vanuit eenvoud aan te passen. We zijn op gegroeid met een bepaald voedingspatroon. We zijn veelal bezig met bepaalde diëtiek en tellen calorieën. Door vaak te obsessief met eten bezig te zijn ontstaat er een verstoring voor lichaam en geest. Weet jij wat echt goed voor JOUW lichaam is? Ik ga samen met jou kijken wat ik hierin voor jou kan betekenen. We brengen je voedingspatroon in kaart en inventariseren de eventuele klachten. Hierna krijg je een passend voedingsadvies.

Ik werk vanuit het grotere geheel en pas het ook op die manier toe. Door deze unieke combinatie krijg je weer de regie over je leven. Het is geen magie. Het is iets wat jij allang in je hebt. Ik ben slechts een “teacher” die jou gaat leren het juist in te zetten.

“Key to Qi” is een Lifetime gift en resultaatgericht

We sluiten het “100 Days Briljant Vip Arrangement” Qi and more af met een klein feestje.

Bij de afsluiting zal iedereen schitteren tijdens zijn of haar Mission statement. Wat heb je bereikt tijdens deze transformatie en wat heeft het je allemaal gebracht?

Om nog meer zichtbaarheid te creëren heb ik een fantastische fotoshoot voor je geregeld. De prachtige locatie tijdens deze dag leent zich ervoor om het perfecte plaatje te schieten. De fotoshoot wordt verzorgd door een professionele fotograaf. Ook aan haarstyling en make-up is gedacht. Deze dag mag je trots zijn op het behaalde resultaat.

Het “Diamond Vip Arrangement“ Qi for me sluiten we uiteraard ook bijzonder af met een bijzondere lunch en een leuke verrassing.