Wil je weten wat anderen van Key to Qi vinden en van mijn persoonlijke aanpak? Lees hier hun ervaringen.  
Iedereen heeft een andere reden om contact met mij op te nemen. Ook het doel is vaak anders, dus de weg ernaar toe ook. Een ding hebben deze geweldige personen wel gemeen, ze hebben de drive om iets aan hun leven te willen veranderen. Ze staan open voor verandering en willen persoonlijke groei doormaken, ze zijn leergierig. 

Ik ken Hyang al vele jaren en vind het fantastisch om te zien hoe zij zich heeft ontwikkeld. Daarbij haar hart heeft durven volgen en nu van haar beide passies (voeding en Zhineng Qigong) haar beroep heeft gemaakt. Zelf heb ik een verantwoordelijke baan als programmamanager en ben daarnaast nog trotse moeder van 2 dochters en één zoon, allen in de basisschool leeftijd. Vaak een hele puzzel om alle ballen in de lucht te houden. Wat mij daarbij heel goed helpt, zijn de Zhining Qigong oefeningen die Hyang me geleerd heeft. Dit doet ze super enthousiast op een hele duidelijke, toegankelijke manier. Niet alleen voel ik me veel energieker, ook heb ik veel minder last van het prikkelbare darm syndroom. Waarschijnlijk komt dit ook, omdat ik de voedingstips van Hyang inmiddels al enige tijd in praktijk breng. Warm ontbijten was even wennen, maar nu ik de voordelen ervan ervaren heb, zou ik niks anders meer willen.

Janneke

Hyang heeft me kennis laten maken met Zhineng Qigong.

Dat zulke eenvoudige oefeningen zo’n groot effect hebben op lichaam en geest is wonderlijk! Hoofdpijn die opkomt, kan ik nu door deze oefeningen te doen, laten zakken. Daarnaast is voeding duidelijk haar passie; ze houdt van lekker eten dat goed voor je lijf is en kan daarover persoonlijk advies geven.

Hyang helpt graag mensen en door haar kennis, oprechtheid en enthousiasme heeft ze bij mij een blijvende verandering in gang weten te zetten.

Annemiek Mertens

Hyang is ervaringsdeskundige op het gebied van voeding en Qi coaching geeft inzichten vanuit de Oosterse geneeswijze. Hyang neemt je mee op reis. Ze enthousiasmeert en ze heeft een groot hart waarmee ze iedereen om haar heen wil helpen om o.a de balans terug te vinden in jouw leven.

Mijn hulpvraag aan Hyang was om mijn stress te verlagen en hoofdpijn klachten.

De hoofdpijn klachten in kwamen ergens vandaan. Hyang heeft me daarvoor oefeningen voorgeschreven en een voedingsadvies gegeven. De hoofdpijn werd veroorzaakt door stagnaties en disbalans in mijn lichaam. Of het programma geholpen heeft…jazeker. De oefeningen werken stress verlagend en de hoofdpijn is sterk vermindert.

Ik ben zelf Verpleegkundige maar ik heb zelf ervaren dat er veel meer is dan alleen reguliere geneeskunde.

Zhineng Qigong is veel meer dan alleen een oefening het werkt diep in je lichaam door … daar kan Hyang met al haar passie over vertellen en je erin meenemen.

Annelies