5 WEKEN SPICE UP YOUR QI & FOOD

Deze 5 weekse training is een vervolg op Spice up your Qi.

 

Deze reeks van 5 weken staat in het teken van de herhaling van de Qigong oefeningen, iedere dag voer je een serie oefeningen uit, om zo een ware transformatie te realiseren. Je krijgt weer toegang tot de Qi academie, zodat je daar 5 weken lang op je gemak de oefeningen, tips en inspiratie kunt (terug)lezen. Ook vind je hier gezonde en gemakkelijke recepten.
Daarnaast brengen we een combinatie van de Oostere & Westerse voedingsleer in praktijk en ontmoeten wij elkaar tijdens de Vip avond voor een hapje en een drankje.

“Rome is ook niet in 1 dag gebouwd”

Vervolg op Spice up your Qi

Het is belangrijk dat je met liefde terug kan kijken naar jouw deelname aan 6 weken Spice up your Qi. Als het goed is heb je nu, na 6 weken Spice up your Qi, ervaring en inspiratie opgedaan van Qi en de kracht van Qi. Als het goed is zit je nu in een lekkere flow, met Ups & Downs misschien wel? Je voelt aan alles dat je goed op weg bent, maar om het al helemaal zelfstandig voort te zetten kan nog wat lastig zijn. Daarom heb ik nog een vervolg op Spice up your Qi  in 6 weken ontwikkeld: Spice up your Qi & Food.

Deze training is een vervolg op de 6 weekse Spice up your Qi training. Zodat jij alles nog eens rustig in je eigen tempo kunt herhalen. Het is best veel informatie en deze training biedt jou de kans om deze informatie om te zetten in een lifestyle. Spice up your Qi & Food duurt 5 weken. Zo ben je in totaal dus 11 weken actief bezig met je intentie. Je krijgt nog eens 5 weken lang toegang tot de modules van de Qi Academie, zodat je hier dus ook 11 weken optimaal gebruik van kunt maken.

Het Programma van Spice up your Qi & Food

Gedurende 4 weken gaan we aan de slag tijdens online praktijklessen. We wisselen Qigong lessen met online kooklessen af. In de 5e week sluiten we de training af met een VIP avond op een bijzondere Oosterse locatie. Hier zullen we onze 10 weken samen feestelijk afsluiten. Een bijzondere prestatie moet natuurlijk gevierd worden. Zie jouw deelname aan Spice up your Qi & Food als een belangrijke investering in jezelf.

Door te investeren in een nieuwe lifestyle zul je merken dat steeds meer dingen in jouw leven ook steeds minder moeite kosten.  Jouw investering zal 425,- zijn voor 5 weken Spice up your Qi & Food, incl. eten en drinken op tijdens de VIP avond.

Let your Qi flow!

Lieve groet,

Hyang