BESTE TCM'ER,

Heb je even tijd?

Ik ben Hyang Stegers. Mijn bedrijf heet Spice Up Your Qi. Mijn roots liggen in Azië maar ik ben Westers opgegroeid. TCM is mijn achtergrond met expertise Zhineng Qigong, Oosterse voedingsleer en Qi coaching. Mijn passie is alles wat betrekking heeft tot eten. Maar ook mensen met elkaar te verbinden, zodat we elkaar kunnen versterken. Wat mij betreft kan een netwerk niet breed genoeg zijn en de dinertafel niet vol genoeg.

Wat we willen is zichtbaarheid en erkenning binnen ons vakgebied. TCG is een fantastische geneeswijze. We streven erna om de cliënt effectief en preventief te behandelen. De meeste binnen de TCG zijn expert in hun vakgebied. Je volgt bijscholing in hetgeen waar jij goed in bent. Waarin je je wilt verdiepen en verbreden. Zou je graag meer over voeding willen weten? Je weet wel het een en ander over voeding maar niet genoeg. Ik bied je verdieping en praktische tools ontremd Oosterse voedingsleer. Bij Qing Bai heb ik na mijn basisvakopleiding voedingsleer bij Betteke Visserman gevolgd. Bij Jutta Koehler heb ik met heel veel plezier de verdieping op het maag milt systeem gevolgd. Wat ik belangrijk vind is dat mensen het praktisch kunnen toepassen. En het met plezier bereiden. Eten mag een feestje zijn. 

Daarom organiseer ik iets leuks. 4x per jaar organiseer ik een inspiratielunch voor mensen die werkzaam zijn binnen de TCM onder het genot van een bijzondere Oosterse lunch. Ik heb een superbijzondere samenwerking met Oriënt Plaza. Dit is een traditioneel Aziatisch restaurant in “Nijmegen” van hoogniveau. Alle lunches zullen hier plaats vinden.

 

Je gaat het zelf op een bijzondere manier proeven. Zodat jij je cliënten nog beter van dienst kunt zijn. Voeding kan net dat extra bieden binnen jouw vakgebied.

Eten en gezelligheid vind ik belangrijk.
Eten moeten we allemaal.
Tijdens de netwerklunch combineren we werk en eten.

Wil jij ook je netwerk verbreden en meer weten over oosterse voeding?
Zodat jij dit in je praktijk kunt gaan gebruiken.

Dan reserveer ik een plek voor jou.

Ik geloof in elkaar versterken en coachen op een organische manier

Elke lunch heeft een ander thema. Eten is verbinden en genieten. Aan tafel worden er verhalen gedeeld. Anderhalf uur hebben we tijd om met elkaar te sparren en deel ik al mijn kennis rondom voeding. Geef je leuke tools die je direct in praktijk kunt toepassen.
 
Elkaar versterken en coachen op een organische manier. Dit is iets waarvan ik overtuigd ben.
 
Ik hou van eten en verbinden. Van mijn vrijheid in het ondernemerschap. Om te creëren en van elkaar te leren. Ik geloof niet in concurrentie. Iedereen is uniek in zijn/haar vakgebied.
 
Daarom lijkt mij het waanzinnig leuk om met elkaar te lunchen. En deel graag al mijn kennis.

 

Regelmatig geef ik een inspiratielunch voor de TCM’ers
 

De data van deze lunches inclusief praktische recepten worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Uiteraard gebeurt dit in overleg, zodat je er zeker bij kunt zijn.

Omdat ik iedereen een plek aan tafel gun, vind ik het belangrijk om het voor een toegankelijke prijs aan te bieden.

Wil jij een plekje aan tafel reserveren? 

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.
 
Spice Up
Your Qi
 
Lieve groet,
Hyang